Wednesday, January 17, 2007

Ohi on!

Ensimmäinen lukukauteni on vihdoin virallisesti minun osaltani ohi. Viimeinen essee palautettu maanantaina ja viimeinen koe oli tuossa aamulla. Hiukan sekoittelin asioita keskenäni, mutta toivottavasti silti pääsen läpi. Minua rasittaa, että teen aina tätä samaa virhettä. Muistan kyllä asian ja teorian ihan hyvin, ja osaan jopa soveltaa, mutta en koskaan muista, kuka koko homman alun perin keksi. Sitten kirjoittelen iloisesti pitkät pätkät muka jostain tietystä tutkijasta, ja olenkin puhunut kahden eri ihmisen kirjoituksista. Raivostuttavaa.

Yritin ostaa polkupyörän. Ei onnistunut. Sitä ei voida kuulemma kuljettaa kotiin, koska meidän osoite ei ole niiden tietokannassa. Ehkä käsittämättömin asiakaspalvelutilanne ikinä. Sitä ei voi myöskään noutaa liikkeestä, joten jäin toistaiseksi ilman. Voisin vaikka huomenna koittaa jatkaa etsintöjäni, jospa jossain muualla osattaisiin olla vähän joustavampia.

Ja torstaina lähden Milanoon, ja aion laiskotella. Joo, siellä on varmaan kaikkea kivaa nähtävää, mutta älkää kertoko minulle, haluan laiskotella hyvällä omalla tunnolla, tietämättä kaikista taideaarteista, jotka jäävät näkemättä. Jos nyt vaikka vahingossa eksyy johonkin kirkkoon, niin sitten eksyy, mutta muuten ajattelin lähinnä juoda kahvia ja hiukan syödä aina välillä. Muutaman kirjan voisi ottaa mukaan, jos pelkkä kahvin juonti alkaa tympiä.

4 comments:

Anonymous said...

heh, huvittavaa. Ilmeisesti sun ainakin pitää jaksaa olla juostava, ennen kuin löydät pyöräkaupan.. puujalka! tosin se ei täysin toimi.. noh, mitäs pienistä.

Olen kyllä niin kateellinen, lähdet tuosta vain Milanoon. No, pidä lököä :) Harhailu, espressot, harhailu ja oleilu on jee

Anonymous said...

Milanoon! En tästäkään tiennyt. Hittolainen. Pidä kivaa jne.

En kerro taideaarteista, koska muistaakseni Milano oli niiden osalta aika laimea. MUTTA ainakin vielä vuonna 2002 rautatieaseman lähellä (olisiko ollut pääovilta katsottuna tien yli ja viistoon vasemmalle) oli yksi Italian kierroksemme parhaista ravintoloista. Edukaskin vielä.

//Liisa

Annimaria said...

Kiitos vinkistä, Liisa! Ei mikään ihme, ettet tiennyt, kun en minäkään vielä hetki sitten. Minun piti lähteä Lontooseen, mutta toisin kävi.

(Ryanairilla on hassu tarjous, josta saa ilmaisia lentoja kaupan päälle, ja minun piti vain varata lennot Suomeen kevääksi, mutta päädyinkin varaaman samalla myös lennot Milanoon.)

Anonymous said...

Joo tosiaan minunkin mielestäni eräs parhaista ravintoloista, joita olen Italiassa käyttänyt tuo Liisankin mainostama... eikä mikään turistien paikka vaan ihan oikeiden ihmisten ravintola...