Wednesday, February 14, 2007

Italia osa2: Rooma

Täällä on vielä noin tunnin ystävänpäivä, joten hyvää sellaista kaikille! Olen huono ihminen ja saanut aikaiseksi lähettää vain yhden kortin, mutta toivottavasti tärkeät ihmiset hoksaavat olevansa tärkeitä ilman korttejakin.

Tällä viikolla on ollut kivaa. Maanantaina kävimme syömässä italialaista isolla porukalla. Ruoka oli taivaallista ja jälkiruoka vielä parempaa. Eilen juhlimme Sarahin synttäreitä Digitalissa. Tänään en enää edes jaksanut lähteä Ystävänpäivä juhliin. Olisin kyllä varmaan muutenkin taas vaan saanut jonkinlaisen ahdistuksen kaikista pariskunnista. Tai siis yleisesti siitä ajatuksesta että kaikkien pitää väkisin yrittää pariutua koko ajan, ja on jonkinlainen epäonnistuja, jos ei huvita koko ajan kiehnata yhdenkään pojan ympärillä.

Tänään kävimme katsomassa asuntoa ensi vuodelle. Kämppä oli todella kiva, mutta minun mielestäni ihan liian kaukana yliopistolta ja keskustasta, ja vähän turhan kallis ollakseen niin kaukana. Huomenna menemme katsastamaan toisen, joka on lähempänä ja halvempi. Kuvien perusteella ei kuitenkaan yhtään niin kiva. Molemmissa on yksi ylimääräinen pieni huone, joten ensi vuonna meillä on vierashuone. Yritän tässä nyt siis vihjailla, että täällä voi sitten tulla käymään. Saa toki tulla aiemminkin, jos ei ole liian vaativa majoituksen suhteen.

Oikeastaan ensimmäistä kertaa tänne muuttoni jälkeen kämppikseni ovat alkaneet ärsyttää minua. Se on kai ihan normaalia, mutta sunnuntaista asti ollut känkkäränkkä-tuulella melkein koko ajan. Tiistaina tytöt naureskelivat aamuiselle kampaukselleni, ja minua ärsytti ihan suunnattomasti. Niin kuin varmaan monet tuntemani ihmiset ovat huomanneet, en todellakaan ole mikään aamu-ihminen, mutta nyt rasitti normaaliakin enemmän. Ja vaikka en olekaan yhtään siisti tai siivousintoinen tai muuten kodinhengetär, on minua myös alkanut häiritä tiskivuoret keittiössä ja se, että ihmiset jättävät likaisia astioita, vaatteita ja kenkiä ympäriinsä.

Jottei menisi pelkäksi valittamiseksi, niin lopuksi vielä loput Italian kuvat. Tai loput julkaisukelpoiset. Olen ehkä maailman huonoin valokuvaaja, mutta tässä näitä nyt silti on, jos ketään kiinnostaa.

Roomassa alkoi tuntua siltä, että rauniot on oikeastaan aika tylsiä, kun niitä on joka paikassa.



Italialaiset teepussit on söpöjä ihan oikeita pieniä pussukoita.







Juomapelien pelaaminen australialaisten kanssa ei välttämättä ole kovin hyvä ajatus. Tähän peliin sisältyi Vegemiten lisäämistä juomiin. Todella pahan makuista, kuten kuvasta näkyy.




Ja loppukevennys, olkaa hyvä!

No comments: