Wednesday, October 11, 2006

Vettä kengässä

On taas satanut koko päivän. Eikä se sinäänsä haittaa, vaikka en tällä hetkellä omistakaan sateenvarjoa. Tätä minä tältä maalta odotinkin, sadetta ja sumua.

Sateesta huolimatta oli ajatellut lähteä lenkille. Tulin yliopistolta kotiin ja vaihdoin hommaan paremmin soveltuvat vaatteet päälle. Ajettelin vielä käydä keittiössä pikaisesti juomassa lasillisen vettä. Hana yski pari kertaa eikä osoittanut sen jälkeen mitään elonmerkkejä.

Hetken kuluttua Linsey tuli keittiöön, ja totesi ettei hänen huoneeseensa eikä vessaan tule vettä. Kävin kokeilemassa oman huoneeni hanaa, ja se käyttäytyi aivan yhtä huonosti kuin keittiössä oleva. Lähdimme sitten respaan kyselemään asiasta ja siellä oli lattialla iso kasa vesipulloja. Tällä alueella on kuulemma kaksi putkirikkoa ja siksi paineet ovat hävinneet.

En siis taidakaan lähteä lenkille, koska minkäänlaisia takuita suihkuun pääsystä tämän päivän aikana ei ole. Ruokaakaan ei oikein viitsisi tehdä pullovedellä, kun siitä pitäisi kai riittää viidelle muullekin ihmeselle. Joudumme ehkä uhrautumaan ja tilaamaan pitsaa. Ja Becky raukka on vielä kuumeessa ja sängyn pohjalla, eikä saa edes teetä.

Jos sitä vettä ei pian kuulu, pitää varmaan mennä alasti seisoskelemaan tuonne sateeseen, eiköhän se aja saman asian kuin suihku.

No comments: