Saturday, December 02, 2006

Whitley Bay

Kävimme tänään porukalla leikkimässä turisteja Whitley Bayssa eli rannikolla. Oikein mukava pieni rantakaupunki. Pelikoneita, karuselleja ja muuta turistisälää täynnä ja aika unelias tähän aikaan vuodesta, mutta jotenkin suloinen tyhjine katuineen.

Kiertelimme aluksi kirppareita ja mukaan tarttui koruja ja talvitakki. Ostin kyllä jo yhden takin, mutta kun tämä oli tosi kiva ja aika halpa. (Ja sitten minä vielä ihmettelen, että mihin ne kaikki rahat katoavat.) Andrew osti valtavan siilin ja sille pikkuveljen. Siili oli tosi kätevä, koska se toimi hyvin myös tuolina. Torilla oli myynnissä kaikkea hyvää ranskalaista ruokaa. Valitettavasti kaikki oli tosi kallista, vaikka tekikin mieli ostaa monenlaista jouluruokaa Suomeen tuliaisiksi. Joimme lasilleset todella hyvää kuumaa ja mausteista viiniä. Kävimme myös syömässä Fish and Chipsejä.

Lopuksi vielä kuvia:


Karuselli


Joo, se siili piti tietenkin laittaa istumaan metron penkille.


Becky ja Sarah kalojensa kimpussa.


Ellie ja Andrew.


Becky siilin kanssa.

2 comments:

stockholm slender said...

Iloisesti tulee mieleen muistot ajalta kun asuin vielä pienemmällä vihreällä saarella, Dublinissa. Tunkkaisia kokolattiamattoja ja täysiä pinttejä... Eksyin tänne FFT:ltä: hyviä, järkeviä kommentteja jaksat postata sinne!

Annimaria said...

Minä yritän vältellä esseen kirjoittamista, siksi jaksan hetkellisesti kommentoida ftf:ää. Kiva kuulla, että puhun mielestäsi järkeviä.