Monday, September 15, 2008

Puolassa

Saavuin eilen Krakowaan. Bussimatka Baltian halki sujui ihan hyvin, aika väsyttävää touhua kylläkin istua yli 24 tuntia bussissa yhteen menoon. Kun tein saman reissun vuonna 2004 olivat jalat turvonneet kaksinkertaisiksi. Onneksi tällä kertaa selvisin vähemmillä fyysisillä sivuvaikutuksilla. Kaupunki vaikuttaa mukavalta, samoin muut vaihtarit. Sää ei kylläkään suosi, sataa vaan koko ajan. Samanlaista on luvattu loppuviikoksi, joten näin suomalaisena pitäisi kai tuntea olonsa kotoisaksi. Kaupungin asuntomarkkinat vaikuttavat hirvittävän joustavilta, luulen jo löytäneeni kämpän, ja taidan käydä maksamassa siitä takuuvuokran huomenna, jos se vaan on silloin vielä vapaana.

Tämä blogi on jäänyt pahasti hunningolle, mutta voisin koittaa ryhdistäytyä ja kirjoittaa täältä Puolasta vähän ahkerammin, jos vaikka täällä tapahtuisi hiukan enemmän kuin kesän aikana Suomessa. Nytkin vaan väsyttää kaiken kaupungilla kävelyn jälkeen niin paljon, että tekisi mieli vaan käpertyä peittojen alle lämpimään.

2 comments:

Anonymous said...

Sateista on täällä Ikaalisten kylpylässäkin.Etkös jo Englannissakin näihin sateisiin tottunut? Toivottavasti sulla on niitä lämpimiä peittoja, siellä Krakovassa.
T.Äiti

Asko Valli said...

Kiva, että olet päässyt perille ja että asuntoasia on järjestymässä. Minäkin on taas tällä viikolla toipunut aika harppauksen.
-iskä