Saturday, October 20, 2007

Aamukahvi

Olen ollut viime päivinä positiivisella tuulella varmasti rasittavuuteen asti. Suunnilleen hypin ilosta päästessäni luennoille, kun ne ovat niin mielenkiintoisia, ja suurimmaksi osaksi jopa viihdyttäviä. Töitä opintojen eteen voisi tietysti aina tehdä hiukan enemmän, mutta silti tuntuu siltä että tämä vuosi on alkanut hyvin.

Erityistä iloa elämääni on tuonut pieni suloinen kahvikoju metroasemalla. Olen jopa muutamana aamuna saanut aikaiseksi lähteä yliopistolle vartin etuajassa, jotta ehtisin ostaa latten aamulla. Koju on itseasiassa minikokoinen kuorma-auto, jonka takaluukusta kaksi hymyilevää ja hyvännäköistä nuorta miestä myy kahvia. Kaikenlisäksi joka neljännen kahvin saa ilmaiseksi, mikä on minunlaiselleni addiktille varsin tervetullutta.

4 comments:

Anonymous said...

Ehkäpä olen vaikuttanut uniisi, kun olen siivoillut ullakkoa ja taas kerran yrittänyt järjestellä valokuvia ja semmoista.Niin ihania nuo teidän vauva ym. kuvat ja kortit yms.

Milla H said...

Minunkin elämänlaatuni kohosi huomattavasti syksyllä, kun yliopistolla sijaitseva Cafe campus aukesi jälleen remontin alta. Nyt pitäisi vielä olla niitä luentoja, joiden välilä voi lorvia kahvilassa.

Anonymous said...

Joka neljäs kahvi ilmaiseksi - ei huono suhdeluku

Hannu said...

Joo täytyy yhtyä alkuperäiseen tekstiin ja myöntää, että kahvipaikan sijainti oli hyvä ja latte maukasta.