Wednesday, February 02, 2011

The Best of toon Part 3

Minulla on ikävä myös kunnon englantilaisia pubeja. Newcastlessa loistavia paikkoja ovat mm. seuraavat: loistavaa liveohjelmaa ja hyvin perinteistä tunnelmaa tarjoava Cumberland Arms, tunnelmallinen The Ship, keikkapaikka The Cluny, perinteikäs ja alueen vanhin The Free Trade in (josta myös aivan uskomattoman näkymä joelle iltaisin) ja viehättävästi joen partaalla sijaitseva The Tyne, kaikissa livemusaa silloin tällöin ja Real Ale-oluita hanassa. Tykkäsin myös kovasti Gosforthin lähipubeista eli Brandling Armsista ja County Hotelista.

Parhaat pubit ovat keskittyneet Ouseburnin laakson seutuville ja itse Ouseburn on varsin viehättävä pikku puro, ja laakson jyrkät metsäiset seinämät varsin kiva ympäristö vaihtaa baaria kesken illan, kunhan ei kompastu puiden juuriin.

Täällä Jyväskylässä varsin hyvä korvike on Vihreä Haltiajatar, mutta sieltäkään ei saa ruokaa, kuten jokaisesta kunnon brittipubista saa.

Tavoite ensi kesälle voisi olla istua ainakin yhtenä valoisana kesäiltana Cumberland Armsin terassilla edessään kylmä tuopillinen Old Rosieta.No comments: