Monday, January 17, 2011

Täällä taasAjattelin taas ainakin jonkinasteisesti aktivoida tätä blogia. Syitä tähän on useita, joten tehdäänpä niistä lista:

  • Koitan kirjoitella englanninkielistä onnellisuusblogianikin nykyistä ahkerammin, mutta kun sen aihe on varsin rajattu, koen välillä tarvetta avautua maailmalle yleisluontoisemmista asioista.
  • Lisäksi suomi on kiva kieli, ja silläkin voisi kirjoitella hiukan ahkerammin, kun kieleni ehti pahasti ruostua Englannissa vietettyjen vuosien aikana ja kaipailee edelleen säännöllistä voitelua. 
  • Tuntuisi vähän hassulta aloittaa kokonaan uutta blogia, jos se jäisikin taas heitteille. Koitetaan siis ainakin ensin pitää huolta vanhoista ennen kuin hankitaan uusia.
  • Yksi aktivoiva tekijä oli Niko Lipsasen kirjoitus, jossa kaipailtiin yleisblogeja. Ei aina tarvitse kirjoittaa vain yhdestä aiheesta, vaikka sellainen blogimaailmassa taitaa muotia ollakin.
  • Muutto Jyväskylään tarkoittaa, että olen edelleen ihan eri kaupungissa kuin suuri osa minulle tärkeistä ihmisistä. Ehkä joku siis jaksaa vielä lukea kuulumisiani täältäkin.
  • Edellä mainittu yhdistettynä opintojen aloittamiseen suomalaisessa yliopistossa tuntuu vähän siltä, kuin olisi taas vaihdossa. Suomalainen yliopisto on kummallinen ja jännittävä paikka, ja melkein kaikki uudet ystäväni ovat vaihtareita tai muuten vaan ulkkiksia. Kertokaa mulle miten tutustutaan suomalaisiin ihmisiin! Mä en osaa enää.
  • Tällä blogilla on musta hirveän kiva ja jollain tapaa aina ajankohtainen nimi, eikä siksi ole kivaa, jos se kuolee pois.
En kuitenkaan lupaa mitään suunnatonta aktiivisuutta, enkä halua ottaa tänne kirjoittamisesta mitään paineita. Mutta jos hyvin käy, voipi olla, että tätäkin välinettä kannattaa jälleen seurata, jos jaaritteluni kiinnostavat.

1 comment:

Milla H said...

Ihanaa, että päätät jatkaa blogia. Minä olen mietiskellyt ihan samaa, sillä olen huomannut kaipaavani jotain avautumiskanavaa gradusemmassa painiskellessani. Ehkäpä alan siis vuodattaa ajatuksiani tänne. Aihepiiri voi tosin olla hieman yksipuoleinen.