Sunday, April 22, 2007

Sunny California

Taalla muuten sataa. Muuten paikka on super-jee. Arin Applella tyoskenteleva Roland-kaveri kierratti mukavasti auton suojassa ympari San Franciscoa. Suurena Turistipaivana kaytiin ensin Twin Peaksilla ihailemassa nakymaa sitten tietysti Golden Gate-bridgella, sataman merileijonia haistelemassa ja Japan Townissa,jossa muuten sattui olemaan Kirsikankukka festivaalit.

Mieleenpainuvimpia hetkia olivat kuitenkin puskan takana vaaniva spurgu, suklaapuoti, mursut ja 50-luku henkisessa dinerissa nautittu all american breakfast, joka piti nalan poissa aina ilta kuuteen saakka (peraan nautittu meksikolainen ateria vei sitten nalantunteen koko loppupaivaksi). Ai niin, applestoressa vierailtiin heti ensimmaisena iltana ja sellaiseen mennaan kai viela uudestaankin, talla kertaa Rolandin johdattamana.

Pojat ovat siirtyneet etsimaan amerikkalaisuutta oluesta ja ruoasta. Niinpa kaikkia valintoja johdattaa lahinna kuranmaku (bud light) ja rasvan maara. Mina kaipaan jo hieman kulttuuria tahan pikaruokamaailmaan, niinpa huomenna suuntaan kohti San Francisco MOMAa. Luvassa ainakin Frida Kahloa ja Picassoa. Digi-kameralla on otettu kuviakin, mutta tietenkaan muistikortinlukija ei toimi. Taallakaan, kaikkea ei voi saada.

2 comments:

Annimaria said...

Hei, tuliko muuten se paita perille ajoissa? Oon tässä kuunnellut melkein koko päivän sun radioita lastfm:stä, ja se on aikast hyvä. ;)

Milla H said...

Moi!

Perille tuli ja löysi tiensä rinkkaan asti. Vaatteet joutuivatkin oikein tulikokeeseen Mojave-aavikon laidalla festareilla, 35asteen helteeseen. Yhtäkään paitaa ei voinut käyttää toista päivää, niin hiessä ja tomussa ne oli. Mutta siitä lisää seuraavassa merkinnässä.